Procitajte - Sutomore - privatni smeštaj

Go to content

Main menu:
Opšte odredbe i uslovi smeštaja


Porodica Stanković ( u nastavku : Vlasnici smeštaja ), propisuju opšte odredbe i uslove koji se odnose na korisnike usluga smeštaja u našim sobama ( u nastavku: Gosti ).

I. Postupak rezervacije


1. Zahtev za rezervaciju se upućuje Vlasnicima smeštaja e-mailom, telefonom ili lično.

2. Vlasnici smeštaja odgovaraju na zahtev i ako je odgovor pozitivan, onda se od Gostiju traži uplata avansa u iznosu 30% ukupnog iznosa ( minimalno EUR 50,00 ). Rezervacija je konačna nakon prijema avansa, a Vlasnici smeštaja se obvezuju zadržati slobodnu sobu i termin koji je dogovoren s Gostima do njihovog dolaska.

3. Negativan odgovor na zahtev: Vlasnici smeštaja imaju pravo da odbiju zahtev ukoliko postoji opravdani razlog.

4. Ako Gosti otkažu rezervaciju smještaja nakon uplate avansa Vlasnici smeštaja stiču pravo da zadrže uplaćeni avans.

II. Podmirenje računa


5. Svi računi trebaju biti podmireni  prvog dana dolaska Gostiju u sobe ( starost dece koja letuju sa odobrenim popustom, dokazuje se važećim dokumentom ). Podmirenje računa uključuje plaćanje celog iznosa usluge smeštaja, umanjenog za avans.

6. Povraćaj novca: ne postoji mogućnost vraćanja novca nakon što su Gosti počeli koristiti sobu, odnosno nakon što su podmirili račun, bez obzira na okolnosti.

7. Trošak iznajmljivanja LapTop računara će biti podmiren prilikom iznajmnjivanja.

III. Kućni red


8.
Boravak u sobama započinje u 13 sati prvog dana boravka, a završava se u 10 sati poslednjeg dana boravka. Poslednji dan boravka ( dan napuštanja soba ) ne računa se u ukupni broj dana boravka.


9. Vreme noćnog odmora počinje u 23 sata i traje do 8 sati idućeg jutra. U tom vremenu se Gosti mole i obvezuju na poštovanje primerenog mira i tišine. 


10. Tokom svog boravka Gosti mogu koristiti sve ponuđene uređaje unutar soba, a hranu mogu pripremati i na roštilju na terasi ili za to namenjenom prostoru.

11.
Temeljno uređenje i čišćenje soba vrši se tokom svake smene Gostiju.

12. Gosti se zadužuju ključem sobe koji zadržavaju do završetka boravka.

13. Gosti su odgovorni za kompletan inventar sobe koju koriste. Ukoliko dođe do loma ili nestanka određenih predmeta ili uređaja iz sobe, Gosti su dužni da o tome obaveste Vlasnike smeštaja. Gost se obavezuje da nadoknadi vrednost nestalih ili uništenih stvari.

14. Vlasnici smeštaja zadržavaju pravo, u izuzetnim okolnostima, u odsutnosti Gostiju ulaziti u njihove sobe ako primete da je njihov ulazak neophodan kako bi se sprečila šteta ili opasnost predvidivih ili nepredvidivih razmjera ( istecanje vode i sl ). U slučaju takvog ulaska u sobe u vreme odsutnosti Gostiju, Vlasnici smeštaja će Goste obavestiti o razlogu.

15. U sobama nije dopušten boravak, spavanje i noćenje Gostiju koji nisu prijavljeni ili evidentirani kao Gosti soba.

16. U sobama nije dopušteno unositi narkotike i oružje.

17. Unošenje bilo koje vrste drugih predmeta, dodatnih ležajeva, uređaja ili aparata dozvoljeno ja samo uz saglasnost Vlasnika smeštaja.

18. U sobama nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca osim ako su se Gosti o tome prethodno dogovorili s Vlasnicima smeštaja.

19. Gosti su dužni sami brinuti o svojim vlastitim stvarima i vrednostima. Vlasnici smeštaja se odriču svake odgovornosti za eventualni nestanak stvari i vrednosti Gostiju.

20. Za sve informacije Gosti se mogu obratiti Vlasnicima smeštaja koji su im stalno na raspolaganju.

 
 
free counter
crna gora smestaj
Back to content | Back to main menu